top of page

Dit zijn de 10 nieuwste Mash Gangs!

Zeg je alcoholvrij craft bier, dan zeg je Mash Gang. Deze brouwerij uit Engeland heeft het fenomeen alcoholvrij bier naar een ander niveau getild met hun complexe smaken en funky stijlen. Waar zoete smaken bij de vorige "Cereal" lijn domineerde, komen zij nu met iets meer traditionele bierstijlen zoals (West Coast) IPA's, Witbieren en lagers. Maar Mash Gang zou Mash Gang niet zijn zonder ook met gekkigheid te komen. Wij hebben de nieuwkomers op een rijtje gezet voor je. Dit zijn ze!



1. Reign in Blood Een vette chocolade en vanille stout met kersen, gebrouwen in samenwerking met Noorse brouwerij Amundsen. Schwarzwälder kirsch in een glas.











2. From Devastation to Bliss

Een witbier met aroma's van rode bessen en turks fruit en toegevoegde rozenblaadjes en framboos. Geen gekke kleurtjes deze keer, "gewoon" een prachtig gebalanceerd hazy bier dat op Untappd boven de vier sterren uitkomt dus dat belooft wat.






3. South Central

Een wat fruitigere West Coast IPA met Citra, Cascade, Centennial en Chinook hops en toegevoegde gecarameliseerde ananas, gedroogde limoen en een hint van chili.








4. Cheap Lager

Nu wordt het funky. Deze lager komt in verschillende can designs, het is dus een verrassing welk blikje je krijgt. Mash Gang zet een zeer toegankelijke lager neer zonder exotische hopsoorten en zonder gedoe. Iets goedkoper dan de andere bieren, maar zeker niet in smaak.






5. Like Icarus

Een witbier geïnspireerd op traditioneel Belgische Witbier maar dan net effe anders. Hoppig en super fris door de subtiele toevoeging van koriander en sinaasappel.







6. The Schoff

Met dit sour beer krijg je spontaan zin in de zomer. Gebrouwen in samenwerking met Vault city en bomvol sinaasappel, citroen, grapefruit en druiven. Een kruising van een soda en bier. Zoet en zuur. Laat het zonnetje maar komen!








7. Natural History

Een steady West Coast IPA van Mash Gang met Citra, Cascade, Centennial en Chinook hops en toegevoegde grapefruit schillen.










8. Gacha

Dit bier heeft wat uitleg nodig. Een Gacha is een verrassingsspel. Samen met brouwerijen Sarina Hyena, Northern Monk en Bevcraft heeft Mash Gang verschillende bieren gebrouwen en gebundeld onder deze naam: de Gacha. Er zijn meer dan 100 verschillende can designs die net allemaal iets anders zijn.


Je weet van te voren niet welk bier je krijgt (en wij dus ook niet). Dat het fruitig en kleurig gaat worden, kunnen we je wel garanderen. Super leuk om in te checken op Untappd en te kijken welk bier jou gekozen heeft ;)


9. Gary's Fizzy Army

Gebrouwen samen met Northern Monks voor hun bekende Patrones Project, dan weet je dat het fruitig gaat worden. Deze sour zit bomvol bosbessen, kersen, ananas en passievrucht, allemaal gecombineerd voor een super fris, zurig en fruitig mondgevoel. Tarty for sure.








10. Birth

Mag deze in het rijtje? Vinden wij wel. Mash Gang, The Garden Brewery en Brulo hebben hun krachten gebundeld en drie te gekke bieren uitgebracht. De eerste die wij konden bemachtigen was deze van The Garden Brewery uit Kroatië. Wederom een West Coast IPA van hoog niveau. We hopen ook de andere bieren (Life en Death) te kunnen aanbieden.





58 views0 comments
lervig pineapple alcoholvrij

BELOWZERO POINT FIVE
BLOG

bottom of page