Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in ons DNA. Bij alles wat we doen denken we na in hoeverre het invloed heeft op het milieu en hoe we dat zo weinig als mogelijk kunnen belasten.

Hiervoor hebben we onder andere twee initiatieven die we actief ondersteunen. Voor elke bestelling die we versturen planten we een boom en als er producten tegen de houdbaarheidsdatum aan lopen bieden we ze aan via To Good To Go.

1 bestelling = 1 boom = 314 kg CO2 opname

Het is heel eenvoudig: voor elke bestelling die gedaan wordt, planten wij één boom. Op die manier compenseren wij voor de uitstoot van CO2 voor het verzenden van de pakketten. De bomen worden geplant in samenwerking met partner Trees For The Future en helpen onder meer de bodem beschermen, vergroten de biodiversiteit en bieden lokaal werk. 

Wil je weten hoe Trees For The Future werkt, kijk dan deze 19 minuten durende film. En als je meer vragen hebt, neem vooral contant met ons op.

We gooien (bijna) niks weg

Het kan voorkomen dat een bier uit onze shop tegen de houdbaarheidsdatum aan loopt. Of dat we een blikje met een deuk binnen krijgen. Omdat deze bieren toch gewoon erg lekker zijn willen we ze niet zomaar weg gooien. Daarvoor zijn we een samenwerking aangegaan met To Good To Go. Zijn hebben een app ontwikkeld waarop heerlijke producten worden aangeboden die ondernemers aan het einde van de dag overhouden. Voor een lage prijs zijn die dan te koop. 

Hou ons account in de app in de gaten voor leuke aanbiedingen die je af kunt halen in onze winkel.  

floating-food-bag.png