top of page

HET ONDERNULPUNTVIJF TEAM 

"Het is onze missie om iedereen kennis te laten maken met de  lekkerste alcoholvrije en -arme bieren uit de hele wereld." 

OVER ONS

Raoul van Neer, oprichter ONP5

Raoul van Neer

Voor een lekker biertje kun je Raoul wakker maken. Met de opkomst van de vele craft breweries de afgelopen jaren is zijn smaak ontwikkeld van lekker veel bier drinken naar veel lekker bier drinken.

 

Onder andere door het bezoeken van brouwerijen en bier festivals heeft hij veel ervaring gekregen in het proeven van (o.a. alcoholvrije) bieren en weet hij welke verschillende smaken er te krijgen zijn. Zijn netwerk is uniek en rijkt wereldwijd. Dat is ook de reden dat er altijd zoveel goed alcoholvrij bier te krijgen is bij OnderNulPuntVijf.

 

Kwaliteit en originaliteit boven alles. 

Janine Driessen, operationeel manager ONP5

Janine Driessen

Janine runt operationeel de webshop van OnderNulPuntVijf. Van het fotograferen van bieren en het inpakken van de bestellingen tot het schrijven van de nieuwsbrieven en het filosoferen over de beste marketing strategie: ze is van alle markten thuis.

 

Sinds 2022 is het ook haar missie geworden om zoveel mogelijk mensen te laten proeven van alcoholvrij bier en zet zij zich samen met Raoul in voor het verspreiden van hun gezamenlijke missie. 

David Oskam, operationeel medewerker ONP5

David Oskam

Onze altijd vrolijke David werkt sinds 2021 bij OnderNulPuntVijf. Hij pakt met liefde jullie bestellingen in, zorgt ervoor dat onze shop er altijd op- en top uitziet en weet het aller snelst waar alle bieren in de schappen te vinden zijn.

Sinds dit jaar verdiept David zich ook steeds meer in product fotografie. Als hij niet aan het werk is, dan is hij te vinden op het voetbalveld. Zijn sportieve conditie en spierballen komen natuurlijk goed van pas bij deze job. 

Raoul van Neer, oprichter ONP5

RAOUL VAN NEER

Oprichter OnderNulPuntVijf

"De afgelopen 10 jaar heb ik de traditie opgebouwd om de vastenperiode, tussen carnaval en Pasen, geen alcohol te drinken. En de laatste jaren werd ik meer er meer verrast door de steeds beter wordende alcoholvrije en -arme bieren. Er is een onderkende ontwikkeling van smaakvolle brouwsels met 0,5% alcohol of minder. Gerenommeerde brouwerijen als Mikkeller uit Kopenhagen en het Schotse Brewdog brengen deze tak van sport gelukkig snel naar een hoger niveau."   

Raoul

Rechterhand van Raoul

"Mijn liefde voor alcoholvrij begon tijdens dry january in 2020. Ik kwam erachter dat er zoveel (goede) substituten voor alcohol waren dat ik besloot om dry january nog even door te trekken en mijn mindset te veranderen. Ook ging ik mijn  kennis verbreden door zoveel mogelijk alcoholvrij te proeven. Nu zie ik alcohol niet meer als 'normaal' maar kies ik bewust wanneer ik drink. Dat komt niet meer zo vaak voor en dat bevalt me uitstekend want ik voel me een stuk fitter en blijer. Ik praat er ook veel over met mensen om mij heen en als ik mensen kan inspireren dan wordt ik daar dolgelukkig van. 
Ik kwam in contact met Raoul en zo zijn we samen gaan kijken naar wat ik kon betekenen voor OnderNulPuntVijf. Nu werk ik er met heel veel plezier en probeer ik zoveel mogelijk mensen  te faciliteren bij hun  keuze om vaker voor alcoholvrij te gaan."

JANINE DRIESSEN

Janine Driessen, operationeel manager ONP5
Janine
David Oskam, operationeel medewerker ONP5

Operationeel

Toen ik bij OnderNulPuntVijf begon, was de winkel nog geen winkel omdat OnderNulPuntVijf net was verhuisd naar Scheveningen. Dus zag ik gelijk een leuke uitdaging om zo dicht bij huis alles samen met Raoul op te bouwen. Ik vind de groei super tof om te zien. Ik ben zelf sportief ingesteld en ben dus groot voorstander van alcoholvrij bier, het is 1 grote ontdekkingstocht en ik kan mij verbazen over hoeveel keuze er is. Het werk is altijd uitdagend en veel leuker dan vakkenvullen bij de Albert Heijn! :) en met zo'n leuk team wordt het werk plezier natuurlijk alleen maar groter!

DAVID OSKAM

David

WERKEN OF STAGE LOPEN BIJ ONDERNULPUNTVIJF?

Als je een meeloop- of afstudeerstage zoekt, dan komen wij graag met jou in contact. Alle open sollicitaties zijn ook welkom!

+31620308255

Geniet en drink zonder mate!

Janine en David van ONP5
bottom of page