top of page
HET ONDERNULPUNTVIJF TEAM 

"Het is onze missie om iedereen kennis te laten maken met de  lekkerste alcoholvrije en -arme bieren uit de hele wereld." 

OVER ONS

Raoul van Neer, oprichter ONP5

RAOUL VAN NEER
Founder

Voor een lekker biertje kun je Raoul wakker maken. Met de opkomst van de vele craft breweries de afgelopen jaren is zijn smaak ontwikkeld van lekker veel bier drinken naar veel lekker bier drinken.

 

Onder andere door het bezoeken van brouwerijen en bier festivals heeft hij veel ervaring gekregen in het proeven van (o.a. alcoholvrije) bieren en weet hij welke verschillende smaken er te krijgen zijn. Zijn netwerk is uniek en rijkt wereldwijd. Dat is ook de reden dat er altijd zoveel goed alcoholvrij bier te krijgen is bij OnderNulPuntVijf.

 

Kwaliteit en originaliteit boven alles. 

Janine Driessen, operationeel manager ONP5

JANINE DRIESSEN
Co-founder

Sinds 2022 is het haar missie geworden om zoveel mogelijk mensen te laten proeven van lekker alcoholvrij bier en zet zij zich samen met Raoul in voor het verspreiden van hun gezamenlijke missie. Een interview in de krant of op de radio, zij gaat niks uit de weg en heeft een passie voor de (alcoholvrije) bier industrie. 

Waar Janine twee jaar lang op de voorgrond heeft gestaan van OnderNulPuntVijf staat zij anno 2024 meer aan de achterkant klaar om met het team te sparren over de algemene ontwikkelingen en blijft zij een van Nederlands grootste alcoholvrije- bier enthousiast.  

David Oskam, operationeel medewerker ONP5

DAVID OSKAM

Onze altijd vrolijke David werkt sinds 2021 bij OnderNulPuntVijf. Hij pakt met liefde jullie bestellingen in, zorgt ervoor dat onze shop er altijd op- en top uitziet en weet het aller snelst waar alle bieren in de schappen te vinden zijn.

Sinds dit jaar verdiept David zich ook steeds meer in product fotografie. Als hij niet aan het werk is, dan is hij te vinden op het voetbalveld. Zijn sportieve conditie en spierballen komen natuurlijk goed van pas bij deze job. 

Bas, master inpakker bij ONP5

BAS VAN DEN BERG

In 2023 kwam Bas ons team versterken.

 

Deze echte Hagenees is het liefst in de sportschool te vinden, maar ook dagelijks bij ONP5.

Hij pakt bestellingen in en zorgt ervoor dat de winkel er altijd netjes uitziet.

 

Bas studeert tegelijkertijd Marketing en drinkt ook graag een alcoholvrij biertje, zoals je op deze foto ziet.

Manon Steenbergen, website onderhoud & SEO optimalisatie

MANON STEENBERGEN

Manon is sinds begin 2023 bij OnderNulPuntVijf werkzaam als freelance content creator. 

Zij zorgt er niet alleen voor dat de website er aan de voorkant strak uitziet, maar aan de achterkant ook technisch goed werkt. Hiernaast focust zij zich als SEO copywriter op het optimaliseren van onze teksten en het vergroten van onze online zichtbaarheid, waardoor nóg meer mensen online kennis kunnen maken met ONP5.

In haar vrije tijd is ze als duikster graag onder water te vinden, en eenmaal op het droge geniet ze het meest van een lekker alcoholvrij speciaalbiertje.

Raoul van Neer, de oprichter van ONP5

RAOUL VAN NEER

FOUNDER ONDERNULPUNTVIJF

"De afgelopen 10 jaar heb ik de traditie opgebouwd om de vastenperiode, tussen carnaval en Pasen, geen alcohol te drinken. En de laatste jaren werd ik meer er meer verrast door de steeds beter wordende alcoholvrije en -arme bieren. Er is een onderkende ontwikkeling van smaakvolle brouwsels met 0,5% alcohol of minder. Gerenommeerde brouwerijen als Mikkeller uit Kopenhagen en het Schotse Brewdog brengen deze tak van sport gelukkig snel naar een hoger niveau."   

Raoul

CO-FOUNDER ONDERNULPUNTVIJF

"Mijn liefde voor alcoholvrij begon tijdens dry january in 2020. Ik kwam erachter dat er zoveel (goede) substituten voor alcohol waren dat ik besloot om dry january nog even door te trekken en mijn mindset te veranderen. Ook ging ik mijn  kennis verbreden door zoveel mogelijk alcoholvrij te proeven. Nu zie ik alcohol niet meer als 'normaal' maar kies ik bewust wanneer ik drink. Dat komt niet meer zo vaak voor en dat bevalt me uitstekend want ik voel me een stuk fitter en blijer. Ik praat er ook veel over met mensen om mij heen en als ik mensen kan inspireren dan wordt ik daar dolgelukkig van. 
Ik kwam in contact met Raoul en zo zijn we samen gaan kijken naar wat ik kon betekenen voor OnderNulPuntVijf. Ik heb twee jaar fulltime gewerkt bij OnderNulPuntVijf en ben trots en tevreden waar we nu staan. Ik zal altijd betrokken blijven bij OnderNulPuntVijf!

JANINE DRIESSEN

Janine Driessen, operationeel manager bij ONP5
Janine
David Oskam, operationeel medewerker bij ONP5

DAVID OSKAM

MASTER INPAKKER

Toen ik bij OnderNulPuntVijf begon, was de winkel nog geen winkel omdat OnderNulPuntVijf net was verhuisd naar Scheveningen. Dus zag ik gelijk een leuke uitdaging om zo dicht bij huis alles samen met Raoul op te bouwen. Ik vind de groei super tof om te zien. Ik ben zelf sportief ingesteld en ben dus groot voorstander van alcoholvrij bier, het is 1 grote ontdekkingstocht en ik kan mij verbazen over hoeveel keuze er is. Het werk is altijd uitdagend en veel leuker dan vakkenvullen bij de Albert Heijn! :) en met zo'n leuk team wordt het werk plezier natuurlijk alleen maar groter!

David

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw baantje dat bij mij zou kunnen passen. Toen ik dit tegenkwam, wist ik meteen dat dit goed zou gaan bevallen. Tijdens het werken leer ik bovendien veel over de bieren en kan ik er steeds meer over vertellen aan de klant. 

Door de opleiding marketing & communicatie die ik volg, kan ik veel toepassen en leren in dit vak. Tijdens het inpakken moet ik dan ook gestructureerd werken, zodat er geen bestellingen door elkaar gaan en uiteindelijk verkeerd worden geleverd. Naast het inpakken sport ik veel, en als je aan het inpakken bent, zet je ook nog eens veel stappen.

BAS VAN DEN BERG

Bas, master inpakker bij ONP5
Bas
Manon Steenbergen, content creator bij ONP5

CONTENT CREATOR, SEO COPYWRITER & WEBSITE OPTIMALISATIE

Mijn eerste ervaring met ONP5 was in 2020 na het bestellen van een Dry January bierpakket. Waar ik destijds een lekker alcoholvrij biertje al wel kon waarderen, was dát pakket de doorslaggevende factor om minder speciaalbier mét alcohol te drinken. Ik ben namelijk gek op craft beers, maar kwam er al snel achter dat deze helemaal geen (hoog) alcoholpercentage hoeven te bevatten om lekker te zijn.

 

Begin 2023 gooide ik het over een andere boeg en trok ik mijn stoute schoenen aan. Als eigen ondernemer wil ik graag werken voor kleinere bedrijven waar ik affiniteit mee heb. Ik besloot dan ook om contact op te nemen met Raoul en Janine, om te kijken of we op professioneel vlak ook iets voor elkaar konden betekenen. Inmiddels zijn we meer dan een jaar verder en focus ik me als freelance content creator op het optimaliseren van de website functionaliteit, user experience, teksten en SEO. En dat smaakt naar meer!

MANON STEENBERGEN

Manon

WERKEN OF STAGE LOPEN BIJ ONDERNULPUNTVIJF?

Als je een meeloop- of afstudeerstage zoekt, dan komen wij graag met jou in contact. Alle open sollicitaties zijn ook welkom!

+31614024919

Geniet en drink zonder mate!

Janine en David, team members van ONP5
bottom of page