top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wie zijn wij?

Wij zijn OnderNulPuntVijf en zijn bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder de naam Royal Down Marketing Soluntions. Ons adres is Steigerstraat 8, 2583LK in Den Haag. Ons email adres is raoul@ondernulpuntvijf.com en we zijn telefonisch bereikbaar via +31614024919. We staan bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 27282657 en ons BTW nummer is NL00303 1812 B59. 

Leeftijdsbeperking

 

Om in Nederland alcoholvrij en -arm bier met een alcoholpercentage onder de 0,5% te mogen kopen hoef je geen 18 jaar of ouder te zijn (bron). We houden ons echter wel aan deze eis en zullen bij twijfel over de leeftijd een bevestiging hiervan vragen en/of de bestelling weigeren. Door online een bestelling bij ons te plaatsen, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent. We behouden ons het recht voor om de levering te annuleren als de leeftijd en/of identiteit van de ontvanger twijfelachtig zijn.

 

Levering

 

We verzenden alleen bestellingen van maandag tot en met vrijdag. We verzenden geen goederen of leveren geen goederen op feestdagen. In drukke periodes zoals Kerstmis kunnen vertragingen optreden.

 

Voor de verzending van onze bestellingen maken we gebruik van PostNL. Uiteraard blijven wij verantwoordelijk voor een deugdelijke verzending. Graag verwijzen wij je naar de site van PostNL voor informatie over het ontvangen van onze pakketten.

 

Houd er rekening mee dat je het afleveradres niet kunt wijzigen nadat een bezorg opdracht is geboekt zonder dat er nieuwe bezorgkosten worden berekend.

 

Bestellingen

 

Als we om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om je hele bestelling uit te voeren, zullen we alle ontbrekende items omruilen voor een soortgelijk bier van minstens dezelfde waarde om vertragingen in de bestelling te minimaliseren. We behouden ons het recht voor om maximaal 3 items te ruilen om een ​​bestelling zo snel mogelijk te laten verzenden. Als we meer dan 3 items moeten ruilen, zullen we je bestelling in de wacht plaatsen en contact met je opnemen voor verdere instructies.

Retouren

Heb je spijt van je aankoop? Dan kun je je aankoop binnen 14 dagen terugsturen en wordt de koop ontbonden. We betalen je het volledige bedrag van je aankoop terug (als je ook alles terugstuurt natuurlijk). Ook betalen we je dan de verzendkosten die je eventueel hebt gemaakt.  

 

Verrassingspakketten

 

Je kunt bij ons ook verrassingspakketten bestellen. Deze bestaan uit 6 of 12 items die wij voor je selecteren. We doen ons uiterste best om deze pakketten met zorg samen te stellen en rekening te houden met je persoonlijke wensen. De keuze voor de soorten bieren zal door ons gemaakt worden en hier kan geen bezwaar tegen worden gemaakt.

Terugbetalingen en vervanvingen
 

We weten dat de bieren die niet allemaal aanwezig en correct aankomen frustrerend zijn. En we haten het om bier te verspillen, maar een van de risico's van het meenemen van glazen flessen is dat ze van tijd tot tijd kunnen breken. Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat al onze dozen hun volledige quotum aan bieren hebben, maar in het zeldzame geval dat een van uw bieren ontbreekt of kapot is, neem dan contact op met ons team via info@ondernulpuntvijf.com.

Ondanks dat we ons uiterste best doen om alles goed te laten lopen kan het zijn dat je een product hebt ontvangen dat defect of over datum is. Dan heb je recht op een volledige terugbetaling zonder de verzendkosten, die kan worden geregeld door contact met ons op te nemen op het bovenstaande e-mailadres. We kunnen er ook voor kiezen om je alsnog een deugdelijk product te leveren.

bottom of page