top of page

Vegan alcoholvrij bier

 

Het is niet altijd zeker of bier wel geschikt is voor mensen met een vegetarisch of vegan leefwijze. OnderNulPuntVijf maakt het je echter makkelijk. Alle onderstaande bieren zijn gegarandeerd vrij van dierlijke producten en geen enkel dierlijk product is gebruikt tijdens het maken van het bier.

ALCOHOLVRIJ VEGAN BIER

Op zoek naar een Vegan biertje? Bij OnderNulPuntVijf hebben we ons uiterste best gedaan de beste Vegan friendly bieren voor je te selecteren. En ook nog eens allemaal alcoholvrij!

BRULO Alcoholvrij Dry Hopped Pilsner

VEGAN BIER
BIJ ONDERNULPUNTVIJF

Is bier vegan?

Dat antwoord is niet gemakkelijk. De ingrediënten van bier zijn meestal niet dierlijk, hoewel er soms lactose kan zitten in bier. Echter wordt bier gefilterd en dit membraan is vaak dierlijk. 

Op deze pagina vindt je alle bieren waar geen lactose in zit, maar waarbij ook geen dierlijk membraan is gebruikt bij de filtering. Deze alcoholvrije bieren zijn dus vegan. 

Mocht je een vraag hebben over andere bieren - stuur ons dan een berichtje dan gaan wij het voor je na bij de brouwer.    

bottom of page