Verzendkosten

Nederland: €4,50, vanaf €20 gratis

België en Luxemburg: €10, vanaf €50 gratis

Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Oostenrijk: €15

Scandinavië en Polen: €25

Wij kunnen nog niet verzenden buiten bovengenoemde regio’s.

Verzending naar Groot-Brittannië is tijdelijk niet mogelijk, vanwege een aantal maatregelen die nog moeten worden genomen als gevolg van de Brexit.

Levertijden

We doen ons best om de bestelling zo snel als mogelijk bij je te hebben. We werken samen met PostNL, wat betekent dat je binnen Nederland en België een bestelling die op een werkdag voor 12 uur is geplaatst, de volgende dag in huis is. Het kan natuurlijk zijn dat dit door omstandigheden langer duurt en daarom vragen we je rekening te houden met een levertijd van 3 werkdagen. 

Afhalen

Je kunt je bestelling ook af komen halen. Hiervoor kies je bij de bestelling de optie 'afhalen' en we zorgen dat je bestelling klaargezet wordt. Laat ons in de opmerkingen weten wanneer je het pakket wilt komen halen. Dan zorgen we ervoor dat het klaar staat.

In de winkel kopen

Je kunt ook bij ons langs komen en dan je bieren uitzoeken. We hebben geen ruime winkel dus je moet er niet veel van verwachten, maar we hebben alle bieren wel zo goed als mogelijk voor je uitgestald. Uiteraard vragen we je om in deze tijd een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te bewaren. 

06-14024919

  • Afbeelding331

©2020 OnderNulPuntVijf.