top of page

Verzendkosten

VERZENDING & RETOUR

Verzendkosten

Nederland: 

€4,95, vanaf €40 gratis

België:

€7,50, vanaf €40 gratis

Duitsland en Luxemburg:

€10, vanaf €60 gratis

Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Oostenrijk:

€15, vanaf €75 gratis

Portugal, Groot-Brittannië en Ierland:

€15

Scandinavië, Polen, Zwitserland en Estland:

€25

Verenigde Staten:

€75 per doos. Een doos kan 48 kleine blikken bevatten of 24 flessen/grote blikken of een combinatie hiertussen. Als je meer dan een doos bestelt, dan factureren wij de verzendkosten voor de andere dozen. Stuur ons ook vooral even een mailtje om dit goed af te stemmen. 

Wil je onze bieren buiten de genoemde regio's ontvangen? Stuur dan een mail naar raoul@ondernulpuntvijf.com en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.

Levertijden

We doen ons best om de bestelling zo snel als mogelijk bij je te hebben. We werken samen met PostNL, wat betekent dat je binnen Nederland en België een bestelling die op een werkdag voor 12 uur is geplaatst, de volgende dag in huis is. Het kan natuurlijk zijn dat dit door omstandigheden langer duurt en daarom vragen we je rekening te houden met een levertijd van 3 werkdagen. 

Voor leveringen buiten Nederland en België moet je rekening houden met een levertijd van 1 tot 2 weken. 

Retour

Niet tevreden over je bestelling? Het is mogelijk om de bestelling in zijn geheel of gedeeltelijk te retourneren. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Nadat wij de bestelling retour hebben ontvangen, maken we het aankoopbedrag binnen 7 dagen retour over. 

Ophalen

Je kunt je bestelling ook af komen halen. Hiervoor kies je bij de bestelling de optie 'afhalen' en we zorgen dat je bestelling klaargezet wordt. We maken graag een afspraak met je wanneer je het kunt komen halen. We zorgen er dan voor dat het pakket voor je klaar staat. Ons adres is:

Hellingweg 224 in Scheveningen (Den Haag), Nederland. 

In de winkel kopen

Wij zijn iedere vrijdag geopend van 12-17. Kom gerust langs voor advies van onze kenners. Je kunt hier pinnen. 

bottom of page