top of page

PROEVERIJEN EN BORRELPAKKETTEN

Ben je helemaal gek op alcoholarm of 0.0 speciaalbier en zou je het leuk vinden je vrienden of collega's te introduceren tot de magische wereld van alcoholvrij bier? Dan ben je bij ONP5 aan het juiste adres. Wij bieden namelijk verschillende proeverijen en borrelpakketten op maat! ​

Meer weten? neem dan eenvoudig contact met ons op via onderstaand contactformulier :)

Alcolvrij bier tijdens proeverij

ONP5 x PROEVERIJEN

OnderNulPuntVijf verzorgt proeverijen voor bedrijven, vriendengroepen of familiefeestjes.

Dat kan natuurlijk op locatie, maar ook een online proeverij behoort tot de mogelijkheden. In het geval van een online event sturen we alle deelnemers een pakketje met alcoholvrije bieren en lekkere hapjes.

 

Tijdens de proeverij nemen Raoul of Janine je aan de hand mee in het proeven van de bieren en we vertellen de leuke verhalen achter alle biertjes! 

 

"Een alcoholvrije bierproeverij voor de community van Werkfabriek door Raoul Van Neer van was een groot succes. Heerlijke biertjes proeven uit België, Estland en Duitsland. Bekende en minder bekende, maar vooral mooie bieren. Daarna gewoon met de auto naar huis en nog helemaal fris."

Ian Smeyers - De Werkfabriek

Proeverij bij de Werkfabriek
Online proeverij met alcoholvrije bieren

ONP5 x BORRELPAKKETTEN

Geen zin om ons aan te horen tijdens het proeven van de lekkerste alcoholvrije bieren? 😉 Dan is een borrelpakket misschien wat voor jou!

Wij verzorgen namelijk ook borrelpakketten die je lekker op je eigen tempo en in gezelschap van je vrienden, familie of collega's kunt proeven. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor proeverijen of borrelpakketten? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"Leuke en betaalbare pakketjes voor onze relaties geregeld voor de afsluiting van een online sessie. Iedereen reageerde erg enthousiast."

Martijn Bekking - Grow a Pair

Alcoholvrij borrelpakket
Borrelpakket met alcoholvrije bieren

ZAKELIJK CONTACT

Telefonisch bereikbaar op

06-14024919

Social Media

  • Facebook
  • Instagram

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page