top of page

Alle 0.0 % (speciaal)bieren voor jou op een rij

 

Onze webshop staat uiteraard vol met bieren onder 0.5% alcohol maar wat als je nu echt volledig alcoholvrij zoekt? Een echt 0.0% bier? Hebben we dat? Natuurlijk heeft OnderNulPuntVijf dat! Om het je makkelijk te maken kun je hieronder alle 0.0% bieren vinden.

 

100% ALCOHOLVRIJE BIEREN 0.0%

Bij OnderNulPuntVijf verkopen we de lekkerste alcoholvrije bieren tot 0,5%. Maar, Als je op zoek bent naar een biertje waar helemaal geen alcohol inzit ben je bij ons ook zeker aan het goede adres. We hebben namelijk een grote hoeveelheid bieren met 0.0% alcohol aan ons assortiment toegevoegd. Check ons aanbod hieronder en Geniet!

Witte Parel 0,0% Witbier

ALCOHOLVRIJ (0.0) OF ALCOHOLARM (0.5) BIER?

De vraag naar dranken zonder alcohol (waaronder 0.0 bier) groeit enorm. Belangrijk is om te letten op het volgende verschil: alcoholvrij of alcoholarm.

Alcoholvrij bier bevat in Nederland ook echt 0.0% alcohol. Een 0.0 biertje kun je dus gerust voor, tijdens en na je zwangerschap drinken, zonder dat het schadelijk is voor de baby. Of bijvoorbeeld als je om andere gezondheidsredenen geen alcohol wil of mag drinken.

 

Alcoholarm bier daarentegen kan nog wel enkele promillages alcohol (tot 0.5%) bevatten en is in deze gevallen dan dus af te raden.

 

Let dus goed op wat er op het etiket van het biertje staat. Als er op een biertje tot 0.5% staat, dan kun je er niet automatisch vanuit gaan dat het bier ook echt 100% alcoholvrij is.
 

Op deze pagina vind je alle bieren met 0.0% alcohol.

Heb je ergens anders op onze website een biertje gevonden die niet op deze pagina staat? Dan kan het biertje dus tot 0.5% alcohol bevatten. 

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem dan even contact met ons of de brouwerij in kwestie op. 

bottom of page