top of page

KANTOOR EN HORECA

OnderNulPuntVijf is er niet alleen voor de particuliere klant. We werken ook graag samen met kantoor- en horecabedrijven in en rondom Den Haag.​

Check hieronder wat we voor jouw kantoor of horecagelegenheid kunnen betekenen of neem bij vragen of onduidelijkheden eenvoudig contact met ons op via onderstaand contactformulier :)

Cheers to alcoholvrij bier bij ONP5!

ONP5 OP KANTOOR

Wil je onze bieren (twee) wekelijks bijgevuld hebben op je kantoor? Dat kan! 

In overleg komen we graag bij je langs op kantoor om de koelkast te vullen met de allerlekkerste alcoholvrije bieren.

Daarmee wordt de vrijmibo (of welke borrel dan ook) niet alleen gezellig, ook iedereen kan weer veilig naar huis!

"Onze collega’s drinken graag na een dag hard werken een biertje met elkaar. Voor D&D zorgt OnderNulPuntVijf dat er altijd lekkere alcoholvrije bieren aanwezig zijn. Als de collega’s toch een biertje met willen dan zijn zij vrij om die bij de slijter op de hoek te halen. Onze ervaring? Iedereen aan de AV. #verantwoordwerkgeverschap." 
Robert Derksen - Derksen & Drolschbach

ONP5 IN DE HORECA

In en rondom Scheveningen leveren we al bieren aan een aantal horecagelegenheden. Met name voor "droge" horeca is lekker alcoholvrij bier een perfecte aanvulling op het reeds bestaande assortiment. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw horecabedrijf? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"Terwijl de kinderen zich vermaken op de trampolines, kunnen de ouders genieten van een lekker alcoholvrij biertje. Snelle levering van heerlijke bieren. Helemaal perfect geregeld door OnderNulPuntVijf."

Robbert Jol - Planet Jump

Keg met alcoholvrij bier
Alcoholvrij bier van ONP5 in de horeca
ONP5 alcoholvrije bieren op het strand

ZAKELIJK CONTACT

Bel ons

06-14024919

Social 

  • Facebook
  • Instagram

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page