top of page

Voor alcoholvrij- en alcoholarm speciaalbier moet je bij OnderNulPuntVijf zijn! Het grootste aanbod van de Benelux met alcoholvrije bieren tot 0,5% zoals Guinness 0.0, VanDeStreek Playground, La Trappe Nillis en ons assortiment groeit elke week. Met passie voor jou uitgekozen door Raoul en Janine. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Vanaf €40,- verzenden wij gratis in Nederland en België. Met 150+ alcoholvrije bieren zit er altijd wel iets bij wat je lekker vindt.

ALLE ALCOHOLVRIJE BIEREN TOT 0.5%

Voor het beste alcoholvrij- en alcoholarm bier moet je bij OnderNulPuntVijf zijn! Bij ons vind je het grootste aanbod alcoholvrije bieren tot 0.5% van de Benelux. Ons assortiment bestaat uit de beste bieren van onder andere Guinness, VanDeStreek, La Trappe en ons assortiment groeit elke week. Met passie voor jou uitgekozen door Raoul en Janine. En met 250+ alcoholvrije bieren zit er altijd wel iets bij wat je lekker vindt. - Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. - Vanaf €50,- verzenden wij gratis in Nederland en België.

Brulo alcoholvrij bierpakket

ALCOHOLVRIJ BIER BIJ ONDERNULPUNTVIJF

OnderNulPuntVijf is marktleider als het aankomt op het verkopen van alcoholvrij bier en alcoholarm bier. Met onze jarenlange kennis en grote netwerk is het ons gelukt om meer dan 150 soorten alcoholvrij bier aan te bieden uit meer dan 25 landen.

 

Ons aanbod is het breedste van de Benelux en wij voegen maandelijks nieuwe alcoholvrije bieren toe aan ons assortiment. Ook hebben wij geregeld limited editions in ons assortiment: dat zijn alcoholvrije bieren die tot stand gekomen zijn via collabs en daardoor maar een beperkte oplage hebben.

ALLE BIEREN ZELF GEPROEFD!

Wij proeven alle alcoholvrije bieren zelf en zijn constant op zoek naar nieuwe pareltjes met een alcoholpercentage tussen de 0.0 en 0.5%.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met lekker alcoholvrij bier en deze webshop is voor ons een grote passie. En dat is terug te zien in onze service en 150+ vijf sterren reviews op Google. Wij willen mensen inspireren en écht blij maken. Een netwerk creëren. Verandering tot stand brengen. Allemaal onder het genot van een lekker alcoholvrij biertje. 

Cheers,

Het ONP5 Team

Rodenbach Fruitage 0.0% zelf geproefd
bottom of page