ONDERNULPUNTVIJF

ONS VERHAAL

Sinds begin 2020 selecteren wij de lekkerste alcoholvrije en -arme bieren voor je. We hebben een breed assortiment met bieren uit verschillende landen. Ons alcoholvrij bier komt onder andere uit Polen, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. En ook uit Scandinavië en Duitsland hebben we een aantal lekkere alcoholvrije bieren geselecteerd. Maar natuurlijk komt er ook heel lekker alcoholvrij bier uit Nederland.

 

We bieden bijvoorbeeld bier van brouwerijen als VandeStreek uit Utrecht, Jopen uit Haarlem en Lowlander uit Amsterdam. Uit Engeland komt Coast Beer Co en Big Drop en uit de Verenigde Staten is Athletics en WellBeing verkrijgbaar. Andere "vaste" leveranciers zijn Lervig uit Noorwegen, To Øl uit Denemarken, Omnipollo uit Zweden en Funky Fluid uit Polen. We bieden je alleen de allerlekkerste biertjes aan en hebben alle bieren zelf geproefd voordat we ze in onze webshop hebben toegelaten. Op die manier weten we wat we verkopen en kunnen we je goed adviseren bij het maken van een keuze.

Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende soorten en smaken. We hebben blonde bieren en IPA's, maar ook Stout en Porter bier. Er zijn Single Hop IPA's verkrijgbaar en Double Dry Hopped IPA's. We hebben fruitbieren, Sours en Gose bier. Kortom, heel veel keuze. 

We helpen  je graag bij het maken van die keuze. Je kunt ons appen, mailen of bellen waarna we je goed kunnen voorzien van advies.

Tot slot lees je wekelijks in onze blog achtergrond en weetjes over alcoholvrij bier. Bijvoorbeeld hoe het gemaakt wordt, dat alcoholvrij bier gezond is en hoe je het het beste kunt proeven. Als je tips hebt voor onderwerpen voor onze blog dan horen we het graag. En laat je vooral ook horen als je op een andere manier ideeën hebt om ons te helpen om onze missie te realiseren: zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met lekker alcoholvrij bier!

Geniet en drink zonder mate!

NUCHTER IS HET NIEUWE DRONKEN

De lekkerste biertjes tot 0,5%

BESTELLINGEN

We besteden onze uiterste aandacht aan je bestelling. Je bestelling brengen we zelf naar je toe of sturen we via PostNL. Houdt rekening een levertijd van drie werkdagen. In de regel ontvang je je bestelling wel eerder, maar door omstandigheden kan het ook wel eens iets langer duren, Voor verzendingen boven de €30 binnen Nederland en naar België rekenen we geen verzendkosten. 

Mocht er iets mis gaan met je bestelling of ben je niet tevreden, dan lossen we dat altijd samen met jou op. Aarzel daarom ook niet om contact op te nemen als iets niet klopt. We zouden er enorm van balen als je niet helemaal tevreden bent. 

Nog meer informatie over de verzending vind je hier.

VRAGEN

Voor vragen en opmerkingen kun je bellen, mailen, appen en je kunt ons ook via de chat bereiken. Aarzel niet om contact op te nemen. Op die manier kunnen we je onze biertjes bij volgende bestellingen nog beter leveren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

Bedankt voor het abonneren!

OPENINGSTIJDEN

Natuurlijk kun je 24/7 bestellen. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 8 en 20 uur en op vrijdagen kun je ons bezoeken aan de Hellingweg 224 in Den Haag (Scheveningen Haven)

alcoholvrij bier

GET IN TOUCH

0620308255

Bedankt voor de inzending!