OVER ONS

download (8).jpeg

Raoul Van Neer (Oprichter OnderNulPuntVijf)

Voor een lekker biertje kun je Raoul wakker maken. Met de opkomst van de vele craft breweries de afgelopen jaren is zijn smaak ontwikkeld van lekker veel bier drinken naar veel lekker bier drinken. Onder andere door het bezoeken van brouwerijen en bier festivals heeft hij veel ervaring gekregen in het proeven van bieren en weet hij welke verschillende smaken er te krijgen zijn.

"De afgelopen 10 jaar heb ik de traditie opgebouwd om de vastenperiode, tussen carnaval en Pasen, geen alcohol te drinken. En de laatste jaren werd ik meer er meer verrast door de steeds beter wordende alcoholvrije en -arme bieren. Er is een onderkende ontwikkeling van smaakvolle brouwsels met 0,5% alcohol of minder. Gerenommeerde brouwerijen als Mikkeller uit Kopenhagen en het Schotse Brewdog brengen deze tak van sport gelukkig snel naar een hoger niveau."   


"Het is mijn missie om iedereen kennis te laten maken met de lekkerste alcoholvrije en -arme bieren uit de hele wereld." 

winkel.jpg
Schermafbeelding 2022-01-05 om 12.25.00.png
verhuisd.heic
Image from iOS (1).jpg

Janine Driessen  (rechterhand van Raoul)
Janine runt operationeel de webshop van OnderNulPuntVijf. Van het fotograferen van bieren en het inpakken van de bestellingen tot het schrijven van de nieuwsbrieven en het filosoferen over de beste marketing strategie: ze is van alle markten thuis. Sinds 2022 is het ook haar missie geworden om zoveel mogelijk mensen te laten proeven van alcoholvrij bier en zet zij zich samen met Raoul in voor het verspreiden van hun gezamenlijke missie. 


"Mijn liefde voor alcoholvrij begon tijdens dry january in 2020. Ik kwam erachter dat er zoveel (goede) substituten voor alcohol waren dat ik besloot om dry january nog even door te trekken en mijn mindset te veranderen. Ook ging ik mijn  kennis verbreden door zoveel mogelijk alcoholvrij te proeven. Nu zie ik alcohol niet meer als 'normaal' maar kies ik bewust wanneer ik drink. Dat komt niet meer zo vaak voor en dat bevalt me uitstekend want ik voel me een stuk fitter en blijer. Ik praat er ook veel over met mensen om mij heen en als ik mensen kan inspireren dan wordt ik daar dolgelukkig van. 

 

 Ik kwam in contact met Raoul en zo zijn we samen gaan kijken naar wat ik kon betekenen voor OnderNulPuntVijf. Nu werk ik er met heel veel plezier en probeer ik zoveel mogelijk mensen  te faciliteren bij hun  keuze om vaker voor alcoholvrij te gaan."